Werken bij NEXT Bedrijfsartsen

Ben jij onze nieuwe collega en komen je ons gezellige en dynamische team versterken. Samen werken vanuit onze prachtige locatie in het centrum van Nijmegen om onze gezamenlijke doelen te bereiken. Op deze pagina vindt je onze openstaande vacatures. Natuurlijk is jouw open sollicitatie ook altijd welkom!

Gezocht: Enthousiaste coordinator voor ons medisch secretariaat

Gezocht: Enthousiaste coordinator voor ons medisch secretariaat

Wij zijn op zoek naar een Coördinator Medisch Secretariaat voor minimaal 32 uur per week die ons huidige enthousiaste team van 5 bedrijfsartsen, 1 arbeidsdeskundige, 1 casemanager en het medisch secretariaat wil komen versterken en aansturen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een goede agendaplanning van de bedrijfsartsen waarbij je veel afstemt en overlegt … Continue reading Werken bij NEXT Bedrijfsartsen

Vanget, Maatwerk of Maatwerk in Vangnet?

Vanget, Maatwerk of Maatwerk in Vangnet?

Veel bedrijven heroverwegen momenteel hun keuze voor een arbodienstverlener. Wettelijk gezien zijn er 2 mogelijkheden: De Vangnetregeling en de Maatwerkregeling. Wanneer bedrijven kiezen voor de maatwerkregeling door alleen een (indirect) contract met een bedrijfsarts af te sluiten, voldoen deze bedrijven niet altijd aan hun wettelijke verplichtingen met alle mogelijke consequenties van dien. In dit artikel … Continue reading Werken bij NEXT Bedrijfsartsen


Direct solliciteren?

Wil je meteen solliciteren naar aanleiding van deze vacaturen of wil je een open sollicitatie doen, maak dan gebruik van onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik geef toestemming voor het opslaan en verwerken van mijn persoonsgegevens. Ik geef toestemming om mijn CV gedurende maximaal 1 jaar te bewaren.