Werken bij NEXT Bedrijfsartsen

Ben jij onze nieuwe collega en komen je ons gezellige en dynamische team versterken. Samen werken vanuit onze prachtige locatie in het centrum van Nijmegen om onze gezamenlijke doelen te bereiken. Op deze pagina vindt je onze openstaande vacatures. Natuurlijk is jouw open sollicitatie ook altijd welkom!

Medewerker Medisch Secretariaat / Junior Casemanager gezocht

Medewerker Medisch Secretariaat / Junior Casemanager gezocht

Je ondersteunt onder andere het secretariaat op diverse onderdelen zoals het beantwoorden van de telefoon, mail en post, het ontvangen van bezoekers, het inplannen van spreekuren, controleren van boekingen, verzorgen van de agenda’s, bijhouden en controleren van alle actiepunten waaronder alle WvP acties en bewaakt hiervan de voortgang, je stelt machtigingen op, vraagt medische informatie … Continue reading Werken bij NEXT Bedrijfsartsen

Vanget, Maatwerk of Maatwerk in Vangnet?

Vanget, Maatwerk of Maatwerk in Vangnet?

Veel bedrijven heroverwegen momenteel hun keuze voor een arbodienstverlener. Wettelijk gezien zijn er 2 mogelijkheden: De Vangnetregeling en de Maatwerkregeling. Wanneer bedrijven kiezen voor de maatwerkregeling door alleen een (indirect) contract met een bedrijfsarts af te sluiten, voldoen deze bedrijven niet altijd aan hun wettelijke verplichtingen met alle mogelijke consequenties van dien. In dit artikel … Continue reading Werken bij NEXT Bedrijfsartsen


Direct solliciteren?

Wil je meteen solliciteren naar aanleiding van deze vacaturen of wil je een open sollicitatie doen, maak dan gebruik van onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik geef toestemming voor het opslaan en verwerken van mijn persoonsgegevens. Ik geef toestemming om mijn CV gedurende maximaal 1 jaar te bewaren.