Werken bij NEXT Bedrijfsartsen

Ben jij onze nieuwe collega en komen je ons gezellige en dynamische team versterken. Samen werken vanuit onze prachtige locatie in het centrum van Nijmegen om onze gezamenlijke doelen te bereiken. Op deze pagina vindt je onze openstaande vacatures. Natuurlijk is jouw open sollicitatie ook altijd welkom!

Casemanager M/V Gezocht 24-32 per week (24-32 uur per week)

Casemanager M/V Gezocht 24-32 per week (24-32 uur per week)

Voor onze klanten, maar ook voor ons medisch secretariaat ben jij de steun en toeverlaat als het aankomt op preventie, verzuim en re-integratie. Je houdt alle verzuimtrajecten in de gaten(hierbij word je volledig ondersteund door alle signaleringen en trajectbewakingen vanuit ons systeem DossierManager) en adviseert onze klanten, maar ook je collega’s gevraagd en ongevraagd. Hierbij … Continue reading Werken bij NEXT Bedrijfsartsen

Vanget, Maatwerk of Maatwerk in Vangnet?

Vanget, Maatwerk of Maatwerk in Vangnet?

Veel bedrijven heroverwegen momenteel hun keuze voor een arbodienstverlener. Wettelijk gezien zijn er 2 mogelijkheden: De Vangnetregeling en de Maatwerkregeling. Wanneer bedrijven kiezen voor de maatwerkregeling door alleen een (indirect) contract met een bedrijfsarts af te sluiten, voldoen deze bedrijven niet altijd aan hun wettelijke verplichtingen met alle mogelijke consequenties van dien. In dit artikel … Continue reading Werken bij NEXT Bedrijfsartsen

Eerste Hulp Bij Overstappen

Eerste Hulp Bij Overstappen

Bent u op zoek naar een persoonlijke arbodienstverlener, direct contact met uw eigen bedrijfsarts en spreekuren < 24 uur in te plannen? U kunt direct overstappen naar ons zonder dubbele kosten!


Direct solliciteren?

Wil je meteen solliciteren naar aanleiding van deze vacaturen of wil je een open sollicitatie doen, maak dan gebruik van onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik geef toestemming voor het opslaan en verwerken van mijn persoonsgegevens. Ik geef toestemming om mijn CV gedurende maximaal 1 jaar te bewaren.