Werken bij NEXT Bedrijfsartsen

Ben jij onze nieuwe collega en komen je ons gezellige en dynamische team versterken. Samen werken vanuit onze prachtige locatie in het centrum van Nijmegen om onze gezamenlijke doelen te bereiken. Op deze pagina vindt je onze openstaande vacatures. Natuurlijk is jouw open sollicitatie ook altijd welkom!

(bedrijfs)artsen (m/v) gezocht

(bedrijfs)artsen (m/v) gezocht

Wij zijn op zoek naar een (bedrijfs)arts die ons huidige enthousiaste team wil komen versterken. Je bent de medische schakel tussen onze klanten en hun werknemers door ze gevraagd maar ook ongevraagd van advies te voorzien over ziekteverzuim maar ook vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. 


Direct solliciteren?

Wil je meteen solliciteren naar aanleiding van deze vacaturen of wil je een open sollicitatie doen, maak dan gebruik van onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik geef toestemming voor het opslaan en verwerken van mijn persoonsgegevens. Ik geef toestemming om mijn CV gedurende maximaal 1 jaar te bewaren.


    Wil jij € 2500,- BONUS verdienen?

    Ken jij of ben je de nieuwe (bedrijfs)arts voor NEXT? Hierbij onze kleine lettertjes!

    Om in aanmerking te komen voor de bonus van 2500 euro, dien je zelf, of de aangebrachte (bedrijfs)arts een arbeidsovereenkomst te hebben gekregen en door de proeftijd te zijn gekomen.