Keuringen&Medisch onderzoek

Zinvol en gericht medisch onderzoek

Next Bedrijfsartsen biedt vrijwel alle soorten (beroeps)keuringen en medisch onderzoek. Wij zijn hierbij van mening dat een onderzoek in alle gevallen zinvol en gericht, veilig en kosten efficiënt dient te zijn. Bij ieder onderzoek of onderzoeksonderdeel stellen we onszelf de volgende vragen:  

  1. Kunnen we een duidelijke conclusie trekken uit de uitslag van het onderzoek?
  2. Is er de ook de mogelijkheid om hier wat mee te doen?

Wanneer beide vragen positief te beantwoorden zijn kijken we vervolgens naar de meest effectieve methode om het onderzoek uit te kunnen voeren.

Keuringen en medische onderzoeken

Voor een overzicht van de diverse (beroeps)keuringen en medische onderzoeken welke wij uit kunnen voeren, verwijzen wij u graag naar onze tarievenlijst: “Keuringen en medische onderzoeken”. Voor een specifieke keuringswens of voor een specifieke groepskeuring voor meerdere deelnemers kunt u uiteraard persoonlijk contact met ons opnemen.

Preventief Medisch Onderzoek

Next Bedrijfsartsen biedt diverse vormen van Preventief Medisch Onderzoek aan. De inhoud hiervan stemmen we samen met u af op basis van uw onderzoeksvraag, doelstellingen en/of de aard van de werkzaamheden van de deelnemers. Uitgangspunt hierbij is zinvol en gericht medisch onderzoek. Wij kunnen een Preventief Medisch Onderzoek uitvoeren op uw of onze locatie en nemen u hierbij de volledige zorg voor planning en uitnodigingen etc. uit handen.